آیا تاکنون به عنوان یک مدیر رستوران درگیر استخدام، آموزش و نگهداشت نیروهای خود بوده اید؟ شما هم با مشکلات مربوط به جذب نیروهای مناسب درگیر بوده اید؟ بعضی از نیروهایی که استخدام کرده اید انگار برای این کار ساخته نشده اند و انتظارات شما را برآورده نمیکنند؟ با درگیری ها و ضررهای استخدام و بعد اخراج نیروهای نامناسب روبرو بوده اید؟ به طور قطع یکی از بزرگترین دغدغه های شما همین موضوع است.
وجود افراد با صلاحیت در هر مجموعه، گامی مؤثر در حفظ رشد و توسعه آن می باشد. همچنین استفاده از نیروهای ناکارآمد می تواند صدمات جبران ناپذیری به هر مجموعه وارد آورد.
مدیران رستوران ها معمولا برای استخدام و آموزش اولیه نیروی های کارآمد، زمان و هزینه قابل توجه ای را صرف می نماید. جدا شدن ناگهانی یک یا چند نیروی یک رستوران موجب افت کیفیت محصولات و خدمات آن شده و ممکن است برند رستوران را خدشه دار نماید. از طرفی نیروهای خوب به سمت کارفرمایانی که دستمزد بالاتر یا شرایط به ظاهر بهتر و در واقع نه چندان خوب پیشنهاد می دهند جلب شده و این امر بازار نیروی کار را روز به روز رقابتی تر می نماید.
در مواقعی ترس از اختلال در روند کار و نگرانی بابت پیدا نکردن جایگزین مناسب باعث تحمل ناخواسته یا امتیاز دادن به یک یا چند نیروی نامناسب می شود. یکی از بزرگترین دلایل وفاداری مشتریان به برند شما رفتار مناسب و در شان با مشتریان از سمت کارکنان می باشد.
با رستوپرو و کارشناسان خبره شخصیت شناسی، روانشناسی و منابع انسانی آن، شما دیگر نگران استخدام پرسنل آشپزخانه و استخدام پرسنل سالن خود نخواهید بود. علاوه بر زمان ارزشمندی که جذب نیروی انسانی از مدیریت میگیرد، این کار هزینه های پیدا و پنهان زیادی دارد. در ایران هر جذب حدود ۸۰۰ هزار تومان و هر گردش نیروی انسانی حدود ۴ میلیون تومان برای شما هزینه دارد. طبق یک تحقیق در امریکا توسط مرکز تحقیفات خدمات( Center of Hospitality Research) هزینه ترک یک نیرو در رستوران به ترتیب برای هزینه های اولیه ۳ درصد (۱۷۶ دلار) جذب و استخدام ۲۰ درصد(۱۱۷۳ دلار) انتخاب نهایی ۱۱ درصد (۶۴۵) دلار ، به کار گماری و آموزش اولیه ۱۴ درصد (۸۲۱ دلار) و بهره وری اولیه پایین ۵۲ درصد (۳۰۴۹) دلار و جمعا به طور متوسط برابر با ۵،۸۶۴ دلار بوده است.گزینش و استخدام نیروهای انسانی بسیار دشوار است،
- تیم ما شامل افراد متخصص و مجرب در زمینه جذب نیروی انسانی به ویژه برای رستوران ها است.
- مصاحبه گران ما اکثرا کارشناسان مدیریت و منابع انسانی، روانشناس صنعتی و سازمانی و مشاور شغلی هستند.
- ما کاملا با صنعت غذا و نوشیدنی آشنا هستیم و بانک رزومه کاملی از مدیران و کارجویان این صنعت داریم.
- ما بر اساس روش های علمی ثابت شده و تجربیات و شناخت عمیق از این صنعت و غالب افراد شاغل در آن استخدام میکنیم
- تعرفه های ما در مقایسه و خدمات و کیفیتی که نسبت به کاریابی ها ارائه می کنیم بسیار به صرفه و منصفانه است.
- ما ماندگاری نیروهایی که برای شما استخدام می کنیم را تنظیم می کنیم.
- هرگز بدون مصاحبه حضوری فردی را به شما معرفی نمی کنیم چراکه در مصاحبه حضوری علاوه بر سرنخ های گفتاری می توان سرنخ های غیرکلامی مانند زبان بدن را دنبال کرد، مصاحبه گر و مصاحبه شونده می توانند تمرکز کنند، می توانیم احساسات و رفتار مصاحبه شونده را نیز زیر نظر بگیریم، ظاهر و استایل افراد را ببینیم و در نهایت غربالگری بهتری داشته باشیم.