بسیاری از مدیران به اشتباه پرسنل خود را صرفاً به چشم یک نیروی کار می بینند و نه سرمایه انسانی. در صورتیکه برای جذب و نگه داشت نیروهای خود هزینه هایی را بطور مستمر پرداخت می نمایند. حتی بعضاً با آموزش های خود ارزش این سرمایه را در بازار کار افزایش می دهند. از طرفی کیفیت و کارآیی نیروهای یک رستوران با کیفیت محصولات، خدمات و ارزش برند رابطه مستقیم دارد و کارفرما عملاً یکی از سرمایه گذاری های مهم خود را در زمینه سرمایه انسانی انجام داده است.
با آموزش پرسنل، انگیزه آنها به ادامه کار در مجموعه شما افزایش یافته و موجب نگرش درست به انجام وظیفه در پرسنل و کاهش خطا خواهد شد. با آموزش حرفه ای، اعتماد به نفس آنها افزایش یافته و در پی راه هایی جدید برای کسب مهارت هایی بالاتر خواهند بود.
رستوپرو با در اختیار داشتن مجرب ترین اساتید ایران در زمینه آموزش اصول و فنون میزبانی، پذیرایی و تشریفات آماده برگزاری کلاس های آموزشی برای پرسنل رستوران ها و کافه ها می باشد. دوره های آموزشی می توانند بطور اختصاصی در محل کار پرسنل یا بصورت عمومی در دانشگاه های طراز اول تهران با اعطای مدرک معتبر بین المللی برگزار شود.
شرکت رستوپرو برگزارکننده دوره های کوتاه مدت و بلند مدت بصورت تئوری، عملی و تلفیقی در کلیه رئوس آموزشی زیر با همکاری گروه پرسا، دانشگاه تهران و … می باشد.
کلیه مدارک صادر شده دارای اعتبار بین المللی می باشند.
برای کارفرمایان امکان برگزاری دوره اختصاصی در محل کار (رستوران، کافه و …) وجود دارد.
دوره های MBA گاسترونومی (یکساله) با همکاری پرسا و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می شود.
دوره های آموزش ویتری (۱۲ ساعت و بالاتر) در چند سطح مختلف و در محل کافه و رستوران های دارای امکانات آموزشی کامل برگزار می شود.